ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτικες Βιβλιων και Προτασεις για Διαβασμα

Βιβλιοκριτική - Προηγούμενο Βιβλιοκριτική - Επόμενο
Επικοινωνια με την Βιβλιοκριτικη

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Περιμένουμε με αγωνία τα σχόλια και τις προτάσεις σου σχετικά με την Βιβλιοκριτική και τις κριτικές βιβλίων μας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και για αυτό δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην δική σου γνώμη.

Εκτός όμως απο σχόλια, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, είτε στο βιβλίο επισκεπτών, είτε στις κριτικές βιβλίων μας, μπορείς να συμμετάσχεις και πιο ενεργά. Στείλε μας την δική σου αναλυτική κριτική βιβλίου για το βιβλίο της αρεσκείας σου σε οποιαδήποτε μορφή τύπου word, τηρώντας τα κριτήρια που θα βρείς στη σελίδα "Αξιολόγηση", και εμείς θα δημοσιεύσουμε την βιβλιοκριτική σου στις σελίδες μας. Έχε υπόψιν σου ότι κάθε κριτική βιβλίου πρέπει να είναι αρκετά αναλυτική. Οι κριτικές βιβλίων που είναι δημοσιευμένες στις σελίδες μας είναι (συμπεριλαμβανομένων και των κριτηρίων αξιολόγησης) τουλάχιστον 1.000 λέξεις η κάθε μία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε την εκάστοτε κριτική βιβλίου εφόσον αυτή δεν ακολουθεί τα κριτήρια του συστήματος αξιολόγησης της Βιβλιοκριτικής ή εφόσον περιέχει γλώσσα η οποία είναι προσβλητική, υβριστική κτλ.

Επικοινωνία με την Βιβλιοκριτική μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ανάρτηση εντυπώσεων στο Βιβλίο Επισκεπτών
Βιβλίο - Το Άγνωστο Αρχαίο Παρελθόν
Δείτε επίσης:
Greece Vacation Search
Καλοκαιρινες Διακοπες
Φυσικοθεραπεια
Σύνδεση με την Βιβλιοκριτική