ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτικες Βιβλιων και Προτασεις για Διαβασμα

Βιβλιοκριτική - Προηγούμενο Βιβλιοκριτική - Επόμενο

Βιβλιοκριτική - Κριτική βιβλίου ΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ - Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ - Κατηγορία ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΑΟΥΡΕΛΙΑ

Συγγραφέας: ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ
Εκδόσεις: ΕΝΤΥΠΟΙΣ
Σελίδες: 318
Τιμή: 14.84
Κατηγορία: ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Έτος έκδοσης: 2018
ΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣΑΟΥΡΕΛΙΑ - ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΧΛΑ (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣΔεν είναι λίγες μέρες που έπεσα στα χέρια μου το ολοκαίνουργιο μυθιστόρημα της Συγγραφέως Ραφαέλλα Άννα Μπούχλα και όπως αποφάνθηκε ήταν και η καλύτερη μου επιλογή για το είδος της φαντασίας που ήθελα να δω να δημιουργείται στην Ελλάδα.

Το αριστούργημα φαντασίας της συγγραφέας παραπέμπει επάξια και εκπροσωπεί με όλη την σημασία της λέξης ένα είδος λογοτεχνίας που δύσκολα γράφουν ή και καθόλου αγγίζουν οι συγγραφείς, μας ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κάνοντας μια περιαγωγή στο ίντερνετ, ψάχνωντας ένα αποκούμπι φαντασίας και μυθοπλασίας να με ταξιδέψει έπεσα πάνω σε αυτό το βιβλίο.

Το εξώφυλλο του μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον, βλέποντας μια γυναικεία αιθέρια ύπαρξη να κοιτάζει απεγνωσμένα και με παχυλή προσμονή την πανσέληνο που στην απόγειο της, την τραβούσε κυριολεκτικά μέσα της.

Ένα όμορφο καλοσχεδιασμένο βιβλίο αμέσως μετά την πώληση του, κατέφθασε στα χέρια μου με σκληρόδετο και φυσικά προσεγμένο εξώφυλλο, με μια περίληψη όλο νόημα και ένταση.

Το μέγεθος αρεστό, αν και θα ήθελα λίγες σελίδες παραπάνω να έχει, { προσωπική άποψη} γιατί με μάγεψε ιδιαίτερα η φανταστική προσέγγιση, ο σεβασμός των προσώπων και η πρωτοτυπία της ιστορίας που όμοια δεν έχω διαβάσει στην Ελλάδα και όντας από την Αμερική βιβλιοκριτικός , ούτε στην αμερικανική αγορά.

Ένα στόρυ δικαίως ευφάνταστο με μια συγγραφέας εκλαϊκευτής της γλώσσας και των συναισθημάτων.

Η διαχρονικότητα εξαιρετικά γοητεύσιμη, καθώς το είδος της λογοτεχνίας που πρεσβεύει η Αουρέλια την σέβεται και την προωθεί σε μέγιστό βαθμό.

Τα μηνύματα της ιστορίας πολλά. Ένα κορίτσι από το πουθενά θα βρεθεί αντιμέτωπο με θεούς, δαίμονες και αγγέλους σε έναν πρωτόπλαστο αόρατο κόσμο με μοναδικό στόχο να εξουδετερώσει τον κακό της ιστορίας της τον Άριος και να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, την βασιλεία.

Γεμάτο έντονα συναισθήματα, ύμνος στον έρωτα με τον συνοδοιπόρο της Κάϊ, σε ένα ξέφρενο ταξίδι επιβίωσης σε έναν κόσμο άγνωστο για εκείνην.

Ευανάγνωστο, μυστηριώδες, παθιασμένο και με πρωτότυπο φινάλε που προμηνύει μια συνέχεια συγκλονιστική.

Όταν έκλεισα την τελευταία σελίδα, το μόνο πράγμα που σκέφτηκα σαν δεινή βιβλιοφάγος ήταν πως το αγάπησα μέχρι δακρύων.


Βιβλιοκριτική για το βιβλίο ΑΟΥΡΕΛΙΑ από τον/την χρήστη: ΕΛΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Σχόλια επισκεπτών για αυτήν την κριτική βιβλίου:

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτήν την κριτική.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτήν την κριτικήΒιβλίο - Το ¶γνωστο Αρχαίο Παρελθόν
Δείτε επίσης:
Greece Vacation Search
Καλοκαιρινες Διακοπες
Φυσικοθεραπεια
Σύνδεση με την Βιβλιοκριτική