ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτικες Βιβλιων και Προτασεις για Διαβασμα

Βιβλιοκριτική - Προηγούμενο Βιβλιοκριτική - Επόμενο

Βιβλιοκριτική - Κριτική βιβλίου OUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS - Εκδόσεις AMAZON - Κατηγορία ΜΕΛΕΤΗ

OUR UNKNOWN ANCIENT PAST
THOUGHTS AND REFLECTIONS ON THE UNEXPLAINED MYSTERIES OF PREHISTORY

Συγγραφέας: ALEXANDROS ANGELIS
Εκδόσεις: AMAZON
Σελίδες: 410
Τιμή: 13.00
Κατηγορία: ΜΕΛΕΤΗ
Έτος έκδοσης: 2021
OUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS (Εκδόσεις AMAZONOUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS (Εκδόσεις AMAZONOUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS (Εκδόσεις AMAZONOUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS (Εκδόσεις AMAZONOUR UNKNOWN ANCIENT PAST - ALEXANDROS ANGELIS (Εκδόσεις AMAZONΤο βιβλίο, «Our Unknown Ancient Past: Thoughts and Reflections on the Unexplained Mysteries of Prehistory» (ελληνιστί «Το Άγνωστο Αρχαίο Παρελθόν μας: Σκέψεις και Προβληματισμοί για τα Μεγάλα Μυστήρια της Προϊστορίας»), μου το έστειλε ο συγγραφέας, ο κύριος Αλέξανδρος Αγγελής, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα συναρπαστικό και απολαυστικό βιβλίο. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου και το διάβασα μέσα σε 2-3 μόλις ημέρες.

Παρόλο που το βιβλίο είναι αρκετά μεγάλο, δεν με κούρασε καθόλου επειδή είναι απλά γραμμένο και περιέχει πολλές εικόνες. Μου άρεσε που οι εικόνες ήταν σχετικές με το περιεχόμενο και δεν υπήρχαν απλώς για διακοσμητικούς λόγους. Κάτι άλλο που μου άρεσε ήταν, σε σχέση με άλλα βιβλία του είδους, ότι είναι γεμάτο με πληροφορία. Από αυτήν την άποψη, είναι το ακριβές αντίθετο από άλλο βιβλίο γνωστού συγγραφέα που πρόσφατα διάβασα και ήταν γραμμένο σε μορφή διήγησης, κάτι που βρήκα κουραστικό σε κάποιες στιγμές.

Το βιβλίο “Our Unknown Ancient Past” έχει κυρίως να κάνει με την ύπαρξη ενός χαμένου πολιτισμού της προϊστορικής περιόδου, ο οποίος ήταν σχετικά προηγμένος. Το βιβλίο δεν έχει να κάνει με εξωγήινους και αρχαία προηγμένα ιπτάμενα οχήματα. Ο συγγραφέας έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και είναι αρκετά πειστικός. Μου θυμίζει το βιβλίο “Atlantis: The Antediluvian World” του Ιγνάτιου Ντόννελλυ, όπου ο συγγραφέας επίσης βομβαρδίζει τον αναγνώστη με πληροφορίες. Όμως το βιβλίο “Our Unknown Ancient Past” πραγματεύεται και άλλα θέματα, όπως η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία για παράδειγμα. Επίσης, υπάρχουν 24 παραρτήματα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες πάνω σε διάφορα θέματα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι Έλληνας και ο σκοπός το βιβλίου φαίνεται να είναι να δώσει στον αναγνώστη μια Ελληνική οπτική πάνω στο θέμα. Και αυτό λειτουργεί, καθώς κάποιες από τις πληροφορίες που παρέχει δεν θα μπορούσαν να είναι γνωστές στον αναγνώστη. Το βιβλίο βασίζεται πολύ στην μυθολογία, κυρίως την Ελληνική μυθολογία, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η Αρχαιολογία, η Ιστορία, η Γεωδαισία, και άλλους. Παρατίθενται πολλά επιστημονικά άρθρα, και γενικά παρέχεται πολύ και χρήσιμο υλικό, ακόμα και σύνδεσμοι για βίντεο του YouTube.

Συνοψίζοντας, προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το βιβλίο επειδή προσφέρει μια φρέσκια και αυθεντική οπτική στο θέμα του «χαμένου αρχαίου πολιτισμού».


Βιβλιοκριτική για το βιβλίο OUR UNKNOWN ANCIENT PAST από τον/την χρήστη: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ


Σχόλια επισκεπτών για αυτήν την κριτική βιβλίου:

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτήν την κριτική.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτήν την κριτικήΒιβλίο - Το ¶γνωστο Αρχαίο Παρελθόν
Δείτε επίσης:
Greece Vacation Search
Καλοκαιρινες Διακοπες
Φυσικοθεραπεια
Σύνδεση με την Βιβλιοκριτική